Elke dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 door Meta Boer

Mindful yoga is een vorm die je gewend bent van de mindfulness training. Mindfulness staat voor opmerkzaamheid en aandacht voor wat zich aandient.

In deze vorm ligt de nadruk nog meer op opmerkzaamheid en aandacht voor wat zich aandient als je de houdingen en bewegings reeksen uitvoert. Aandacht voor de beweging, de adem, de sensaties in je lichaam. En aandacht voor de gedachten die je hebt over de houding, wat het doet met jou, je lichaam. De mogelijkheden en onmogelijkheden slechts opmerken. Zonder oordeel.

De opmerkzaamheid zoals die geoefend wordt in mindfulness, komt ook in de yoga beoefening aan bod. Je maakt contact met je lichaam, zodat je lichaam de spanning vrij kan geven en er ruimte ontstaat in je lichaam en rust in je hoofd.

Met mindful yoga leer je om goed voor jezelf te zorgen en vriendelijk te zijn voor jezelf. Al met een les per week heb je er profijt van. Je ervaart weldadige ontspanning in lichaam en geest zodat je de makkelijker kan omgaan met de uitdagingen van alledag.

Kosten:
€ 40,00 per maand (gedurende 10 maanden en bij automatische incasso)
Losse les € 12,50